Post by torneutarucvoy on Feb 17, 2022 16:33:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κρυστάλλους γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό. Οι άνθρωποι της συμμαχίας μου με έχουν δεχτεί και είναι πάντα φιλικοί. Απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις που έχω και με καθοδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Παίζω 5 μέρες και είμαι στο 350000 Battle Power χάρη στις οδηγίες τους. Αγαπήστε το παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι για κινητά που μου άρεσε ποτέ. Υπάρχει μόνο μια αλλαγή που θα πρότεινα είναι ίσως ένα μικρό σεμινάριο που μπορεί να παραβλεφθεί εάν είστε ήδη έμπειροι. Ευχαριστούμε για το υπέροχο παιχνίδι! Όνομα παίκτη: BabyBeluga Nation# 313
Καλό αλλά το εσωτερικό παιχνίδι είναι μπερδεμένο. Έλειπα 2 μέρες και δίνουν τη συμμαχία μου σε άλλον. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα είχα κάνει περισσότερες εκκινήσεις, αλλά το να σκεφτείς ότι πρέπει να πληρώσεις χρυσό για να κάνεις μια συμμαχία και να το δώσει σε κάποιον άλλο είναι κάπως μπερδεμένο. Θα μπορούσα να καταλάβω ίσως 5 ημέρες έως μια εβδομάδα άδεια τότε σίγουρα. Αλλά 2 μέρες.. DEVS δεν είναι σωστό, κάνεις λάθος για αυτό
Age of Z Origins:Tower Defense Strategia hxrg
Είναι δόλωμα και διακόπτης. Ξεκινά ως άμυνα πύργου, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Αν ψάχνετε για παιχνίδι άμυνας πύργων, συνεχίστε να ψάχνετε και εξοικονομήστε χρήματα στη διαδικασία. Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι αφορούν τον εγωισμό και την πληρωμή για να κερδίσετε.
Είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που παίζω ποτέ και παίζω πολύ. Πρέπει να το δοκιμάσετε μόνοι σας.
δροσερός
Φαίνεται ότι λυπάμαι σε πολλούς ανθρώπους εδώ, ίσως διορθώσετε το παιχνίδι και περισσότεροι θα είναι ευχαριστημένοι ξοδεύω χρήματα κάθε μήνα στο παιχνίδι η βάση μου είναι lvl 19 full max και δεν μπορώ να νικήσω ένα lvl 15, οι μόνες καλές επιθέσεις είναι οι ομαδικές επιθέσεις που είναι χάλια εκεί θα πρέπει να είναι μεμονωμένες επιθέσεις πολύ χάσιμο χρόνου και χρημάτων για να παίξετε αυτό
Τέλειος
Καλό αν θέλεις να περάσεις την ώρα
Αρκετά διασκεδαστικό αν είναι πολύπλοκο
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie xtc
ήταν αρκετά εντάξει αν θυμάμαι καλά, αλλά προσπαθούσα να ενημερώσω για τρεις μέρες και χωρίς επιτυχία το ίδιο το παιχνίδι λέει 0,01 τοις εκατό από τον ανταγωνισμό, αλλά εδώ στο παιχνίδι λέει ότι 50% έχει ολοκληρωθεί και αυτός είναι ο δεύτερος γύρος προσπάθειας ενημέρωσης ίσως άρρωστος απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, αλλά δεν είναι τόσο σκληροί άνθρωποι που δοκιμάζουν τα δικά σας παιχνίδια σε πραγματικές φορητές συσκευές και όχι σε υπολογιστές και μετά θα δείτε γιατί οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι
Η μετάφραση είναι λάθος μερικές φορές και είναι ένα θέμα όπου οι λέξεις σβήνουν στα μηνύματα και αυτές οι λέξεις δεν είναι αγενείς ή βρισιές, το παρατήρησα αυτό με τη λέξη "είναι" και εξαιτίας αυτού δεν επικοινωνώ καθόλου στο παιχνίδι που έχει προκαλέσει προβλήματα στη συμμαχία στην οποία ήμουν, απλώς σκεφτείτε ότι είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουν οι προγραμματιστές
Τι στο διάολο συμβαίνει σε αυτό το παιχνίδι Δέχτηκα επίθεση 10 ή 11 φορές όλοι οι πόροι και τα στρατεύματά μου έχουν φύγει. Δεν έχω τίποτα άλλο. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά όχι έτσι. Είμαι μόνο για φίλους σε αυτό το παιχνίδι τώρα.
Λίγο μπερδεμένο για μένα, αλλά το καταλαβαίνω. Δεν σας αρέσει που βασικά πρέπει να συμμετάσχετε σε μια συμμαχία. Συνολικά καλά γραφικά παιχνιδιών, πολλά που μπορείτε να κάνετε, ώστε να μην βαρεθείτε όπως άλλα παιχνίδια
Μου άρεσε πραγματικά η πτυχή της άμυνας του πύργου. ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ την πτυχή της διαχείρισης της πόλης του παιχνιδιού. Αυτό το μέρος του παιχνιδιού σκότωσε όλη μου τη διασκέδαση και το ενδιαφέρον να συνεχίσω το παιχνίδι.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, όχι αυτό που πίστευα από τα βίντεο, αλλά μου αρέσει η ποσότητα των πραγμάτων που πρέπει να κάνω, όπως η οικοδόμηση πόλης και στρατού σε συνδυασμό με την άμυνα πύργων. Προβλήματα: η άμυνα του πύργου γίνεται πολύ γρήγορα αδύνατη καθώς βασίζεται στην ανάπτυξη της πόλης, αλλά είναι απλώς αποκρουστικό πόσο δύσκολο είναι. Ο κύριος λόγος που ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι ήταν για την άμυνα του πύργου και αισθάνομαι σαν μια αρπαγή μετρητών για αυτό και ακόμη και τότε η αγορά μετρητών δεν βοηθάει πολύ... Παρακαλώ δώστε περισσότερα επίπεδα άμυνας πύργων. Επίσης... το raid rally wave 4 πρόκληση έχει κολλήσει..
Μακάρι να έδειχναν το παιχνίδι όπως είναι. κινούμενα σχέδια θα σας κάνει να σκεφτείτε kts ένα παιχνίδι πύργων, αλλά δεν είναι.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategia vdkj
Οπότε η εμπειρία μου ήταν εντάξει, όχι η καλύτερη. Να λοιπόν ένα πρόβλημα που βρήκα. Όταν κάποιος συμμετέχει στο ράλι και είναι ο πρώτος και μετά κάποιος συμμετέχει, θα πρέπει να είναι μια επιλογή για το άλλο άτομο και όχι μόνο το κύριο άτομο να εξαιρεθεί από ένα ράλι γιατί μπορεί να είναι λάθος. Και ο αρχηγός του ράλι θα μπορούσε να είχε φύγει από το παιχνίδι και να μην ήξερε ότι συγκέντρωνε έναν δυνατό παίκτη. Και για αυτό έχασα πολλούς πόντους bp για τους οποίους δούλεψα σκληρά τις τελευταίες 4 ημέρες.
😁
Αρχικά θα ήθελα να πω ότι μου αρέσει πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Είναι διασκεδαστικό και έχει ένα σωρό διαφορετικά στοιχεία. Το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι αν θέλετε πραγματικά να μπορείτε να παίξετε για λίγο, οι παίκτες με υπερπληρωμή κυριαρχούν σε όλους και πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αλλάξτε τις καταραμένες τιμές σας!
Speed Hero: Superhero Games Pustolovske igre qzpo
Υπεύθυνος για τρομερές διαφημίσεις απάτης παντού. Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά γίνεται τοξικό γρήγορα. Ξεκινά όταν οι παίκτες που πληρώνουν για να κερδίσουν αρχίσουν να σε προσέχουν.
Υπέροχο παιχνίδι...όμορφα γραφικά
Ένας πολύ ωραίος τρόπος να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας.
Παιχνίδι που προορίζεται για μικρές ηλικίες
Μέχρι εδώ καλά...
Πολύ καλό παιχνίδι! Ωραία γραφικά! Θα ήθελα να έχω περισσότερα ζόμπι και να χαμηλώσω τον χρόνο αναβάθμισης... πολύ δίκαια μπόνους... και δεν πληρώνεται για να κερδίσεις...! Σε μια εβδομάδα έφτασα στο επίπεδο 12! Μπράβο λοιπόν!
Λατρεύω το παιχνίδι... εύκολο στη χρήση. μισώ τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μπορούν να έχουν πολλούς εναλλακτικούς λογαριασμούς που αποκαλούν φάρμες για να τους προσφέρουν αθέμιτα πλεονεκτήματα όπως πόρους. Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένο για να ανταμείβει υψηλότερα επίπεδα με πολλές ανταμοιβές. Αλλά όταν 1 παίκτης γκάζι 20 plus κάνει φάρμα εναντίον ενός παραδοσιακού παίκτη ή νέο διασκεδάζει... κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να παίξει μακροπρόθεσμα.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategi zmqv
Οι αγορές παιχνιδιών πρέπει να είναι φθηνότερες. Χρειάζεται λίγο πιο γρήγορο ρυθμό. Μπορείτε να ξοδεύετε συντηρητικά και να είστε ανταγωνιστικοί. 50 δολάρια το μήνα είναι καλό.
-_- ξεγελάστηκε ξανά από τη διαφήμιση. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το Tower Defense. Είναι ένα άλλο afk idle builder με πράγματα για αγορά παντού. Θεέ μου, είμαι τυφλός από το φανταχτερό UI, δεν αγοράζω αυτό το s***. Η μόνη καλή εμπειρία ήταν να κοιτάω την Τζίντζερ.
Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με τα χρήματα - αν δεν σας ενδιαφέρουν τα χρήματα, είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσετε με αυτό το παιχνίδι. Πληρώνω 300-500$ το μήνα.
Αρκετά στιβαρό, όπως κάθε εξέλιξη οικοδόμου/χαρακτήρα/χαρακτηριστική εμπειρία με έναν υπαινιγμό κρατήματος στο χέρι. Καθόλου άσχημα. Απολαμβάνω
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που παίζεται εύκολα
(ShuckDiesel) Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό, πρέπει να πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό!! Μπορεί να γίνει πολύ εθιστικό! Καλά παίζοντας γραφικά! πολλά χαρακτηριστικά υπέροχα γεγονότα Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα οι πρόσκοποι να ήταν διαφορετικοί από τους στόλους, 1 ανιχνευτής σε κάθε τόσα επίπεδα στην επανεξέταση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε ενώ επιτίθεστε σε άλλους ή συγκεντρώνετε πόρους! Παίζω καθημερινά, είμαι σε μια μεγάλη συμμαχία, ελάτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση που περιμένετε απλά πατήστε το κουμπί εγκατάστασης και ξεκινήστε να παλεύετε με ζόμπι και διαδικτυακούς παίκτες σε όλο τον κόσμο!!
Διασκεδαστικός συνδυασμός άμυνας πύργου και στρατηγικής
Εύκολο παιχνίδι μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο 7 ή 8. Μόλις φτάσετε στα υψηλότερα επίπεδα, χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να αναβαθμίσετε την πόλη σας και ο όγκος των πόρων που καταναλώνει το κάνει πολύ δύσκολο. Το να παίξετε αυτό το παιχνίδι απαιτεί ΠΟΛΛΗ υπομονή και καλύτερα να σχεδιάσετε να ξοδέψετε κάποια σοβαρά μετρητά, αν περιμένετε να είστε σε θέση να ανταγωνιστείτε τους ισχυρότερους παίκτες με απεριόριστα κεφάλαια. Οι μικρότερες πόλεις δέχονται πάντα επίθεση από πολύ μεγαλύτερους και ισχυρότερους παίκτες. Αυτό καταστρέφει το παιχνίδι.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Δεν άρεσε που οι άνθρωποι μπορούσαν να ανεβάσουν το δικό τους προσαρμοσμένο avatar. Μερικοί άνθρωποι στον κόσμο το χρησιμοποιούσαν για γυμνές φωτογραφίες, κάτι που πραγματικά μυρίζει γιατί πρέπει να δω τα άβαταρ όταν κοιτάζω τη λίστα των μελών της συντεχνίας. Έχω αναφέρει τις φωτογραφίες μερικές φορές αλλά είναι ακόμα εκεί. Οπότε τα παράτησα.
Παίζω μόνο λίγες μέρες τώρα, αλλά το concept είναι καλό. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το παιχνίδι είναι πολύ διαδραστικό για περιστασιακό παιχνίδι, το σεμινάριο λείπει επίσης λίγο για τον αριθμό των επιλογών και την αλληλεπίδραση που έχει η λειτουργία του παιχνιδιού και οι απαιτήσεις χρόνου είναι λίγο άδειες για ορισμένα πράγματα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σταθερό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Θα παρακαλούσα, ωστόσο, να αλλάξουν ορισμένα γεγονότα από την οριστική απώλεια στρατευμάτων και ένα μικρό ποσοστό να σταλεί στο νοσοκομείο σε όλα τα στρατεύματα σε εμπλοκές PVE που είναι θύματα να σταλούν εκεί.
Πολύ ωραία
Δεν μπορώ να το παίξω, με ακυρώνει πριν φορτώσει πλήρως.
Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είναι διασκεδαστικό, αλλά σταμάτησα στην πόλη C33 και πρέπει να ξοδέψω πολλά χρήματα, όπως 5x μισθό για να ξοδέψω αναβάθμιση ουρανίου και τιτάνας και εξοπλισμού. Είμαι απλώς κανονικός άνθρωπος και το πληρώνω περίπου 100 $ κάθε μήνα, αλλά όμως η πόλη μου εξακολουθεί να είναι άχρηστη και χαμηλή σαν λευκό, όχι πράσινο ή μπλε ή μοβ. Μου έχουν γίνει προτάσεις και κάνω καθημερινά την αποστολή και ολοκληρώνω όλα τα γεγονότα, αλλά ακόμα είμαι αδύναμος. Έτσι, σε όποιον κανονικό άτομο σαν εμένα δεν πρέπει να παίζει αυτό το παιχνίδι. Μόνο πλούσιοι το παίζουν. Ευχαριστώ για 2 χρόνια.
Καλό παιχνίδι, αλλά θέλει να ξοδέψεις χρήματα για να διαγράψεις το συντομότερο δυνατό, αν δεν πληρώσω ή περιμένω 20 ώρες για κάτι
Seit letzte Ενημέρωση kann mich nicht mehr einloggen!! Email ist schon raus aber kamm von euch nichts!!!
Ήμουν πολύ απογοητευμένος από αυτό το παιχνίδι, το κομμάτι των κινητών, τις δυνατότητες P2W και ναι τα Zombies ως αντίπαλο. Πέρασα μερικές ώρες και, με χαρά να πω... Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία!! Υπάρχει ένα δυνατό παιχνίδι άμυνας πύργων εδώ. Βαθιά ή εύλογα, αναβάθμιση και έρευνα. Με τόνους και τόνους επιλογών. Στρατεύματα, τανκς, κτίρια, πόροι, αξιωματικοί.... ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΑ είναι αναβαθμίσιμα. (Το οποίο μπορεί να αποδειχτεί περισσότερο «βαρίδι» παρά «ευχάριστο») ΑΛΛΑ αυτό μένει να φανεί, καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται. FR Είναι απαραίτητο!
Πολύ στρατηγική διασκέδαση
Θέλω απλώς να σκοτώσω ζόμπι. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην τροποποίηση συμπεριφοράς. Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερο σας κάνει να περιμένετε για μια σειρά αλληλοσυνδεδεμένων αναβαθμίσεων που χρειάζονται όλο και περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί το υψηλότερο επίπεδο που βρίσκεστε. Εκτός φυσικά και αν αγοράσετε τρόπους για τον χρόνο αναμονής. Και μετά, όταν αρχίσει να γίνεται καλό, επιτρέπει σε άλλους ανθρώπους να σας επιτεθούν, μειώνοντας τους πόρους σας και ξεκινώντας αυτό το slog από την αρχή. Δεν έχεις επιλογή σε αυτό. Αγοραστή πρόσεχε
Είναι διασκεδαστικό και όχι πολύ δαπανηρό. Δεν είναι όλα μια μικροσυναλλαγή
Βάραθρον
Καλό παιχνίδι αλλά αργά να ξεκινήσει.