Post by torneutarucvoy on Feb 17, 2022 16:54:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک جواهرات نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
io در Windows PC یا Mac Laptop / Desktop شما نیاز به دانلود و نصب شبیه ساز آندروید دارید که می
خوب نیست قبل از شروع اشکالات 1 دارد وقتی می افتم پشته و بعد چندین بار خراب می شوم 2 رنگ خطا می گیرد، رنگ آن را تغییر دهید، به همین دلیل سقوط می کنم پس از دست دادن نمی توانم خوب بازی کنم اگر نصبش کنید، MG زباله می شود .
دانلود Do Not Fall .io برای آندروید [APK] - 2022 نسخه
پاییز دارد به انتهای خود نزدیک می شود و با آمدن زمستان رفتهرفته ... ما در رستوران های ارکیده، یک پک هدیه شب یلدا برایتان تدارک دیده ایم تا
اصلا بازی خوبی نیست
سخته ولی یه جورایی سرگرم کننده
اشکالی ندارد، حدس میزنم بازی را خوب انجام دادی! اما گاهی اوقات بازی با تاخیر مواجه می شود که باعث می شود من چند بار بمیرم اما اضافه کردن انیمیشن ها عالی به نظر می رسد! و کنترل ها احتمالاً خوب یا بد IDK هستند؟ حداقل من به این بازی 3 1/2 ستاره می دهم
دوربین رتبه ۲۰ داره عالی
چرا، آیا باید از یک بازی دیگر کپی کنید که محبوب است، این فقط یک زباله مطلق است، آنها چیزی را از یک بازی دیگر پاره کردند (Fall Guys) و سعی کردند یک نسخه 100 برابر بدتر بسازند، این را دانلود نکنید، این یک زباله مطلق است. تبلیغات نیز وحشتناک هستند، این فقط یک پول گیر سریع بدون ایده های اصلی است. از این متنفرم. و همچنین چرا شما بازیسازان احمق هیچوقت شخصیت واقعی را قرار نمیدهید، مثل این است که زمان و تلاشی برای آن صرف نمیشود و فقط برخی سفارشیسازیهای بیمعنا که آنها نیز از بین رفتهاند.
iOS ، برای بچه ها عالی است.
من واقعاً دوست دارم که چگونه در بازی با اسکینهای میان ما انجام دادید، اما... من برادران ماریو را دوست دارم، پس لطفاً یک پوسته ماریو یا چیزی مشابه بسازید. ولی بازم بازی خوبیه!!😀
سازنده نظر خوبی نمیگذارم، اما چطور وقتی به بازی ملحق میشوم متوقف میشود و وقتی مشکل را میدانید پاسخ به من را عقب میاندازد
Speed Hero: Superhero Games Przygodowe ewn
عالی هست نصب کنید و به حرف کسایی که میگن گوش نکنید اگر خوشتون اومد بله رو بزنید
بازی خیلی بد و بازی خیلی آهسته و من به آن 1 ستاره می دهم زیرا اجازه دهید من خیلی عصبانی باشم زیرا وقتی در دایره ای سمباده می زنید یکی می آید که روی آن تنظیم شود
همه بازیکنان من چه جراتی دارند؟! تو فقط به من مشت بزن! شما برای آن پول می دهید .....
نیاز به جستجو
iOS 10.0 یا بعدا. or Android
چون بعد از بازی یکی اضافه می شود و باعث می شود با یکی از پاورها مردم را از کار بیاندازید و برای موبایل بسیار معطل شود.
سرگرم کننده نیست شما را با تبلیغات آزار می دهد، بازی نکنید
خیلی خوبه هرکی میگه بد واقعه که
من 2 و نیم btw بهش میدم. پس بیایید شروع کنیم. تبلیغات خوب است فکر نمیکنم شاید 1 تبلیغ داشته باشم، اما دوباره آن را برای 2 دقیقه داشتم. حدس میزنم بد نیست این یک بازی خوب است اگر کاری برای انجام دادن ندارید. شما می توانید به آسانی از کنار مشکل زمان عبور کنید. اگر به دنبال بازی طولانی مدت هستید توصیه نمی کنم. تبلیغات رام هستند، فوق العاده سرگرم کننده نیست، اما خوب است، حرکت کردن بسیار بد است و واقعا آسان است که من هر بار برنده شدم. بیش از همه من به مردم توصیه نمی کنم. Buuuut این یک بازی وحشتناک نیست.
Do Not Fall MERRY XMAS برای کامپیوتر بازی جدیدی در سبک اکشن می باشد که در سال 2015.
Do Not Fall .io Pelihalli ijrd
هر چیزی را که باید نگاه کنید چون این بازی خیلی بد است، هرچند هنوز هم چون این بازی خیلی بد است، فکر میکنم آنها باید یک بازی جدید بسازند و فکر میکنم این بهترین کاری است که میتوانند انجام دهند چون این بازیها سس و این کار را انجام میدهند. بازی واقعاً خیلی بد است، بنابراین اگر این را دریافت می کنید، لطفاً بیایید تا یکی از این موارد جدید بسازید، زیرا بسیار بد است و درست بارگیری نمی شود و بله، بله، پس فقط لطفاً یک جدید بسازید، خداحافظ
فوق العاده است اما گاهی اوقات من را از بازی بیرون می کند
من آن را دوست دارم اما فقط چند ثانیه است که کل بازی را می کشد
من خیلی لذت می برم و دوست دارم چگونه با سایر افرادی که در حال بازی هستند تعامل داشته باشید. من همچنین دوست دارم چگونه آنها را می سازند که شما می توانید اول، دوم، سوم و غیره شوید. من واقعاً توصیه می کنم آن را دانلود کنید.
بـــــــــــــــهترین بازی دنیا
توصیه می کنم نصب نکنید
چرته
بسیار سرگرم کننده و وقت گیر است. اگرچه کنترل های بازی کمی ضعیف هستند و گاهی اوقات از کنترل خارج می شوند. وگرنه من عاشق این بازی هستم❤
عالی فقط همینو میتونم بگم حتما دانلود کنین
این یک بازی خوب است اما واقعاً پرگل است و وقتی یک تبلیغ ظاهر می شود بازی از کار می افتد
من عاشق این بازی هستم تنها یک دلیل این است که چرا به آن امتیاز 5/5 نداده ام این است که هیچ چالشی در این بازی وجود ندارد اگر آنها به آن امتیاز 5/5 بدهم.
بازی خوبه
1. دارای hex-a-gone from fall guys 2. شخصیت های Among us 3. Victory Royale از fortnite من به خاطر تلاش هایشان به آن سه امتیاز دادم.
سلام بازیش خیلی خیلی بده نصبش نکن الکی حافطه میبره من که رازی نیستم اگه کسایی که رازین میخوانش کنن خیلی احمقن چون حافظه میبره من ۹ سالمه کلاس سومم
بازی Do Not Fall .io - دانلود | کافه بازار
اشکالی نداره دخترم و او کمی بیشتر وقت داشت که برگردد
من این بازی را خیلی دوست دارم هر روز آن را بازی می کنم مانند افتادن در استخر خیلی خنده دار بود اما رنگارنگ است خیلی عجیب است خیلی خنده دار است همانطور که گفتم این بازی خیلی سرگرم کننده است من این بازی را دوست دارم حتماً به دوستان خود اجازه دهید آن را ببینند می توانید همدیگر را شکست دهید😍🥰🤩
Hidden Tricks Inside Of Angry Shark 3D Application For Tablets
فهرست پرفروشترین بازیهای ویدئویی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
Jangan Jatuh .io Arkade zat
Do Not Fall .io Arcade oavw
این بد است که سرش خراب می شود و برای من خیلی سخت است که خوب حرکت کنم و ddddddd وقتی می خواهم روی چیزی کلیک کنم که مجبور شدم دو بار فشارش دهم باز هم کار نمی کند من از این بازی متنفرم
من تاخیر می کنم چون من سیب زمینی را گرفتم Reee3eeeeeeeeeeeeeeeee، Bruh Bruh Bruh Bruh Bruh Bruh Bruh
این مردم بیچاره سقوط می کنند بچه ها اما فقط با یک نقشه lol
بدترین بازی فوق العاده آسان برای بازی. بسیاری اضافه می کند.
این بازی خیلی بد است زیرا وقتی اینترنت من اتصال قوی داشته باشد به من می گوید اتصال اینترنت ضعیف است و چیزهای دیگر تبلیغات زیادی وجود دارد آرزو می کنم که من از بازی بسیار متنفر شوم و آخرین باری که آن را بازی کردم خیلی نزدیک بود که برنده شوم. آگهی در صورتم ظاهر شد و بعد گم شدم لطفاً آن را اصلاح کنید