Post by torneutarucvoy on Feb 17, 2022 16:57:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα all hack ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνιδάκι με αρκετά χαρακτηριστικά και το απολαμβάνεις. Στα αρνητικά, ως συνήθως όσοι βάζουν λεφτά ανεβαίνουν (παρα) πολύ πιο γρήγορα Ανοίγουν κάθε τρεις και λίγο καινούργιο σερβερ με αποτέλεσμα σε κάθε σερβερ μετά από μια βδομάδα να πέσει πολύς ο αριθμός των ενεργών παιχτών.
Το καλύτερο από όλα τα παιχνίδια που θέλω να παίζω κάθε φορά!
Πολύ ανισόρροπο παιχνίδι λόγω πληρωμής για νίκη, ειδικά στα υψηλότερα επίπεδα
Μην ξοδέψετε ούτε 1 ευρώ για αυτό το παιχνίδι. Οι προγραμματιστές δημιουργούν ψεύτικους χρήστες και κερδίζουν όλα τα γεγονότα.
Λατρεύω το παιχνίδι επίσης γαντζώθηκε σε αυτό
Μου αρέσει. Καλό. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Το παιχνίδι κάποτε ήταν διασκεδαστικό. Αλλά σιγά σιγά πεθαίνει. Πληρώστε για να κερδίσετε. 3 χρόνια παίζοντας, διασκέδαση όσο κράτησε.
Magic Rush: Heroes રોલ પ્લેઇંગ fjq
Έχω έναν συνδεδεμένο λογαριασμό εδώ, αλλά όταν τον απεγκατέστησα και τον εγκατέστησα, λέει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα εδώ, αλλά όταν προσπαθώ να δεσμεύσω αυτόν τον λογαριασμό λέει τώρα ήδη δεσμευμένος -16. η κόλαση?? Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν συμβεί αυτό, αχ, τα κατέστρεψε όλα, ελπίζω να μπορέσεις να το διορθώσεις 😢
Απλα μολις φαρμαρεις αρκετα θα σου κολησει το κινητο
Είναι σίγουρα μια αμοιβή για να κερδίσεις και υπάρχουν πολλοί από τους ενεργούς παίκτες σου και δεν θέλουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε παιχνίδια και να μην καταφέρνουν καν να αποκτήσουν θρυλικούς από εκδηλώσεις. αυτός είναι ο κύριος λόγος που σταμάτησα να παίζω αυτό.
Πολύ καλό παιχνίδι, εκτός από το ότι χρειάζεστε αρκετά χρήματα για να συνεχίσετε, τεράστια χρηματικά ποσά και ΠΟΛΥ χρόνο για να ανταγωνιστείτε και να προστατέψετε το κάστρο και τους πόρους σας.
Ειναι απο τα πιο ωραια παιχνιδια που εχω παιξει!!!
Το παιχνίδι είναι λίγο απογοητευτικό. Επειδή η αναγέννηση της αντοχής είναι αργή.
ωραίο παιχνίδι με πολλούς ήρωες και δραστηριότητες. ποτέ μια βαρετή στιγμή
Πριν από χρόνια αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό. Αλλά κάθε ενημέρωση που δίνει αυτό το παιχνίδι, το ποσοστό μου μειώνεται κάθε φορά. Δεν μετανιώνω που ξόδεψα χρήματα σε αυτό το παιχνίδι ως υποστήριξη (δεν είμαι φάλαινα όπως άλλοι, αλλά οποιοδήποτε ποσό υπολογίζεται ως υποστήριξη για αυτό το παιχνίδι), αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ξοδεύετε εδώ, το παιχνίδι έγινε προσαρμοσμένο στις σούπερ φάλαινες. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι για όλους. Εάν υπάρχει επιλογή για 0 αστέρια, θα τους δώσω ευχαρίστως αυτό το είδος τιμής.
Αντιγραφή των παικτών league of legends αλλά ωραία γραμμή. 4 αστέρια γιατί με πετάει καμία φορά.
Ean den htan antigrafi tou lol θα axize 5asteria
Magic Rush: Heroes Hry na hrdiny ogji
Πρέπει να έχω!
μου αρέσει
Απολύτως ripoff και οι προγραμματιστές νοιάζονται μόνο για τα χρήματα. Η κακή εξυπηρέτηση πελατών και οι διαχειριστές ανταγωνίζονται τους παίκτες σε εκδηλώσεις, ώστε να ξοδεύουν περισσότερα.
Πρόταση για προγραμματιστή, για να βάλετε τον χρόνο διακομιστή με λεπτομερή δευτερόλεπτα, ορατά όταν κάνουμε επίθεση. Έτσι μπορούμε να μετρήσουμε ακριβώς πότε τα στρατεύματά μας θα φτάσουν στην εχθρική βάση
Magic Rush: Heroes பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் jiwc
Κάθε αργό
Είναι λίγο αργό, παρακαλώ, διορθώστε το tnx.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi nsz
είναι ένα ωραίο παιχνίδι...έχει ένα μαγικό υπόβαθρο, φοβερούς ήρωες και προκλητικό...ένα πράγμα που είναι πραγματικά δύσκολο για μένα είναι τα,διαμάντια/διαμάντια γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες πηγές για να αποκτήσω εκτός από αποστολές και εκδηλώσεις οπότε σας συμβουλεύω αν μπορείτε κάτι που μπορεί να είναι μια πρόσθετη πηγή πολύτιμου λίθου/διαμάντι....5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ🐦
Δεν μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου, πέρασα νομίζω 3-5 χρόνια παίζοντας αυτό το παιχνίδι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το ανακτήσω, συνεχίζω να συνδέομαι με παιχνίδια google play αλλά δεν με αφήνει, πάντα λέει ότι πρέπει να αναβαθμίσω την έκδοση του παιχνιδιού, ακόμα και αν έχω ήδη το η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, ακόμα και ο λογαριασμός μου στο facebook δεν θα λειτουργεί. TT ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ
πραγματικά υπέροχο παιχνίδι. απλό και ευχάριστο. δεν με κάνει βαρετό μέχρι στιγμής. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι από το 2015 μέχρι τώρα. ομαλή γραφική και δροσερή σχεδίαση χαρακτήρων και διάφορα χαρακτηριστικά που πρέπει να ολοκληρώσουμε για να αυξήσουμε τη δύναμη των ηρώων. και επίσης λατρεύω τη δυνατότητα ότι μπορούμε να κάψουμε ένα άλλο κάστρο παικτών 😈😂 συνεχίστε να παίζετε και να υποστηρίζετε την ομάδα magic rush.
Μετα το τελευταιο update δεν δουλευει σωστα
Οι προγραμματιστές δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά να δημιουργήσουν έσοδα από το παιχνίδι σε σημείο που τα παιχνίδια να μην είναι τόσο ευχάριστα όσο να είναι f2p. Είναι ντροπή. Το παιχνίδι είχε δυνατότητες
Όλοι όσοι δίνουν παρακάτω 3 αστέρια με κακό πρόβλημα δεν ξέρουν πόσο καιρό παίζω αυτό το παιχνίδι, αν πιστεύετε ότι το vip0 δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί μπορώ να φτάσω εύκολα στο top 100; Επειδή πρέπει να κάνετε υπομονή, αν πιστεύετε ότι αυτό το παιχνίδι είναι βαρετό, απλά παίξτε ένα άλλο παιχνίδι με το ξύλινο τηλέφωνό σας🤔😂💤
Αρκετά καλό
Εγκατάσταση στη συσκευή μου
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. Μπορεί να παιχτεί κάπως ως παίκτης F2P, αν και πιθανότατα θα υπάρχουν πάντα άλλοι παίκτες, που έχουν ξοδέψει τόσα πολλά σε αυτό το παιχνίδι, που βασικά μπορούν να σας σαρώσουν. Το να αποκτήσετε όλους τους θρυλικούς ήρωες ως παίκτης F2P είναι τις περισσότερες φορές αδύνατο. Συμπερασματικά, το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ελαφρώς πιο ισορροπημένο γύρω από τους παίκτες F2P και P2W.
Εαν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα στο ειδος του!!!
Apexto
Χωρίς τα minion!
έχω κάποια απορία και παραπονιέμαι ... η κάρτα αντοχής μου, η κάρτα πόρων και το ελιξίριο μου για το επίπεδο ανόδου χρησιμοποιήθηκαν ξαφνικά ... είμαι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ή κανείς δεν ξέρει τον κωδικό πρόσβασης του email μου ... πώς μπορεί να συμβεί αυτό ? είναι αυτό κάποιο σφάλμα; Γεια σου διαχειριστή ή προγραμματιστή παιχνιδιών μπορείς να το διορθώσεις; αν κάποιος μπορεί να ανοίξει τον λογαριασμό σας, θα είναι καταστροφή ... κανείς δεν θα παίξει το παιχνίδι ...