Post by torneutarucvoy on Feb 17, 2022 17:00:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Beach War: Fight For Survival 2022 version ▞▞▞
Bah! 5 minuti pärast hakkas igav.
Heldeke!
Dam, see on lõbus suurepärane graafika, kuid liiga palju reklaame, kuid see on tõesti lõbus
REKLAAM REKLAAM .. ärritav AD kõige jaoks ja ka see XX AD, mida pole soovitatav
Siiani lihtsalt mänginud, see on ok.
Arvasin, et see mäng on hea, pärast mõnda aega rämpspostiga waifu tassi lisasid panin end paremale ja kustutasin selle. Kui teile meeldivad tulistamismängud, kuid mitte anime, siis pole see mäng teie jaoks, kui teile meeldib tulistada ja näha waifu tassi lisandeid (vajate teraapiat), hankige see mäng.
Lihtsalt lõbus.....
Jube kontrolli paigutus
Beach War: Fight For Survival پرتحرک nbrp
Liiga palju lisamänge on lõbus tho 👍
See on päris hea mäng! Pole palju reklaame, vaid mõned, ja ka üsna lihtne õppida, kuidas juhtnupud ja kõik toimivad. Mul on ainult üks kaebus. Pärast 2 taset vaatasin ja reklaamisin, siis mäng jooksis kokku.
See ei installi 😒
Kena sina
Kena mäng ja hea graafika, peamine probleem on see, et sellel on vähe ülesandeid, nii et lisage rohkem missioone
Mäng on okei, mitte kõik, aga okei
Väga kena ja täis taempas sar ji
Hoiatus: võitmiseks tasub väga maksta!!! Tundub, et preemiad on korras, kuni mõistate, et need annavad teile kõige eest peenraha. Ja reklaamid..reklaamid,reklaamid,reklaamid,,. Nagu tavaliselt, paljutõotav mäng, mille rikkusid selle saavutanud arendajad. Desinstallimine kohe.
Pöidlad pihku perele thanda
Tee paljudele reklaamidele. Relva uuendamisel. Ostate osa ja ei pruugi seda saada. Ja osade saamiseks peate rohkem reklaame vaatama. Ole nüüd
Siiani on see koo mäng. Juhib suuremat osa välja Koo 4. Tõstab või langetab reitingut, kui olen nädal aega mänginud. PÜSI lainel!
Palju reklaame
See on andmetest sõltuv, kuid põnev
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder ઍક્શન aatj
Hea shoot em up mäng
Võimalik, et parim mäng, mida ma eales mänginud olen, kuid pean pisut reklaamima.
Ma ostan selgelt KUULUTUSTETA, kuid ADS jätkab mängimist! Milline raha raiskamine!!!
See meenutab mulle minu lapsepõlve arvutimänge, mille mängimist armastasime. Varem oli see meie edetabelimäng, kui seal oli vähe kogemusi. Soovitaksin lisada veel 12,5 mm õhutõrjerelva, mida kasutasime vaenlase pühkmiseks nii maal kui ka taevas. Üldiselt kena, välja arvatud see, et see kukkus Petrogause etapis 2. ringist 3. vooru alla. Palun uurige seda
Minu koolipäevade nostalgia! See toob tagasi minu kooli möödunud päevad. See võimaldab mul uuesti läbi elada kõik need hetked, mil mängisime mängutsoonides/mängusaalides. Absoluutselt armastan seda mängu!😍💓
Ma arvan, et selle mängu mängimine on ajaraiskamine
See mäng oli väga väga väga väga väga väga väga väga väga väga jäätmed jäätmed jäätmete mäng😠😡🤮🤢😤😈👿👿👿
Kasutab Battlefield 5 varastatud muusikat.
Tore mäng ja naudin seda, kuid parandage tulirelvade kvaliteeti
Mäng oleks hea, kui see oleks võrguühenduseta versioon
Kena mäng 🎮
Hea mäng, aga
Mäletan oma eelmist aega... Kui ma mängisin Beach Head 2002 PC-s ... esimest tulistamismängu, mida ma eales Androidis parimate juhtnuppudega mängisin... Värskendage nautimiseks rohkem tasemeid ja kaarte.
See on väga hea mäng, kuid nii paljud lisavad ja viimasel tasemel on ainult 70
Korralik
See on võrgumäng ja mäng, et seda rakendust vaja oleks rohkem andmeid. Otsin võrguühenduseta mängu ja see on võrgumäng. Seetõttu desinstallin selle rakenduse
Beach War: Fight For Survival Aksi ftsi
väga raske sihtida ja tulistada..
Lahe pildistamine....igav ei hakka kunagi
Colli mängugraafika on hea ja minipüstol nii riaal
See on hea mäng, ma tõesti naudin seda 👍👍
Beach War: Fight For Survival Akcja ncij
Armastus
See mäng on väga hea.
Nautisin mängu täiega. Jõudsin tasemele 37 ja nüüd viiakse mind pidevalt tagasi esimesele tasemele. Üritan end ülespoole tagasi liikuda, kuid mängu taaskäivitamisel olen tagasi tasemel 1. Desinstallisin/installisin mängu uuesti ja sain sama asja. See oli suurepärane mäng kuni selle veani.
Ma armastan seda mängu! aga kas te saaksite masinat kiiremini uuesti laadida? Sest kui ma olin hiljutisel tasemel, siis ma peaaegu surin, kuid hea, et vaatasin reklaami ja ka: Palun lisage rohkem kuulipildujaid ja ka tuumapomm! See oleks äge, aitäh Dev ❤️😁 Kas saate varundamisel lisada ka rohkem armee? ja muuta õhusõiduki hävitamine lihtsamaks? Tänan teid veel kord ja mulle meeldib teie mäng! 😁 Selliseid peaks rohkem tegema. See lõbustas mind! Loodetavasti märkate seda hinnangu kommentaari.
Ma tahtsin ainult sellist laskurimängu. Aga ma ootan pikemat sõda voorus ja kasutusele tuleks võtta tuumarelvad, tulistaja väljaspool planeete, laskuril peaks lakkamatult tulistama kuule ja palju muud, nii et annan oma ootuse pärast veel 1 🌟 tähe.
Mängud on lõbusad, ma pean seda üsna konarlikuks, sest mängimise käigus tuleb juhtelementide paigutus täielikult ümber töötada. Nupud on liiga laialivalgunud ja segavad ründajate suunas sihtimiseks ekraani liigutamist. Seega, kui arendajad võiksid kaaluda paigutuse ümberkujundamist, mis parandaks mängu ja tõstaks minu reitingut.