Post by midiskardbuhaf on Mar 4, 2022 16:11:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art Story: Jigsaw Art Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art Story: Jigsaw Art Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napake točke ▞▞▞
▞▞▞ Art Story: Jigsaw Art Puzzle 2022 version ▞▞▞
Z veseljem bi bil prvi, ki bo pregledal. Obožujem to! Imate zbirke knjig za raznolikost izkušenj. Vsaka knjiga je posodobljena z novimi liki in kul umetniškimi izkušnjami. Vsekakor lahko to uporabim kot orodje za lajšanje stresa. Všeč mi je glasba v ozadju. Razmišljam, da bi lahko šel tudi na novo knjižno izkušnjo s svojimi nečaki. Poskusi.
Res mi je všeč igra, vendar so zadnje posodobitve uganke počasne. Zdaj smo stari približno mesec dni. Glede na to, da to plačam, je to malo noro. Preklical bom naročnino, dokler posodobitve ne bodo bolj dosledne.
brez oglasov!! kaj naj še rečem zasvojenost,
Žalosten sem, res sem želel poskusiti to, vendar se noče naložiti .... poskusil 3-krat, znova namestil in celo znova zagnal telefon 😪 preprosto ne bo delovalo
všeč, da pride ven z več
Želim izklopiti glasbo, vendar ne najdem nastavitev
Aplikacija mi je všeč, vendar vedno zmrzne, zato moram tablični računalnik izklopiti in znova zagnati
Ko nekaj kupim, mi vzame vse kapljice črnila. Ne bo naložil naslednje slike.
Lepa igra. Kul umetnine 🙂
Art Story: Jigsaw Art Puzzle Namizne igre gdzb
Všeč mi je ta igra, ker lahko berem in igram uganko, ki je zelo pomirjujoča.
Obožujem to igro. Dokončal sem vsako uganko. Čakam na nova poglavja.
Prejšnji pregled, ki je razlagal napako pri razpadu igre, ki je privedla do popolnega napredka in izgube pri nakupu, je bil izbrisan, ne jaz, ne da bi bil odpravljen kateri koli del težave. Ponovno objavljanje z 1 začetkom namesto z 2, da odraža njihovo grozno/neobstoječo storitev za stranke.
wow, popolnoma obožujem to igro. uganka, branje, prijetna glasba, poučno. uau odlično delo.
Sproščeno in zabavno ... Želim si, da bi naložili več knjig
Lepa igra 👍🥰
Ne dovoli mi, da prenesem
edinstvena puzzle igra
zabavna igra, vendar se zdi, da je uganka 4 v 2. sezoni sanj poletne noči pokvarjena, zame ni vidnih nobenih obrisov. umaknil sem se in poskusil znova brez uspeha.
Odlična ideja za aplikacijo, TODA sem svojo oceno znižal na 4 zvezdice. Plačal sem za odstranitev oglasov. Kar ni bilo jasno pojasnjeno, je, da morate za uporabo vseh funkcij aplikacije še vedno gledati oglase. Počutim se prevarano.
zaenkrat res uživam v tej aplikaciji
Igra je lepa. Uživam v zgodbi, ki sem jo šele začel. Toda zdi se, da je igra neumerjena in z oglasi na poti, nekaterih delov slike ne morem postaviti na svoje mesto.
POSODOBITEV: ocena znižana in odstranjena. Ko napredujemo, število žetonov, potrebnih hitro, močno presega število pridobljenih za pridobitev novih draguljev, zaradi česar je nekdo prisiljen kupiti žetone, česar ne bom storil. ORIGINALNA OCENA: Aplikacija mi je zelo všeč. Na mojem telefonu ni nastavitev za aplikacijo in se zažene od začetka. Na moji tablici deluje dobro. Obstajajo nastavitve in nadaljuje se tam, kjer sem končal. Uporabljam telefon in tablico Android. Hvala vam.
To je super igra. Všeč mi je, kako se slike ujemajo z zgodbami. zelo sproščujoče.
Sploh ne bi odprl. Odstranil in znova namestil, spremenil omrežja itd. Nič ni delovalo. 👎🏻
Ta aplikacija mi je res všeč. Žal mi nekatere uganke zamrznejo ali pa se sploh ne naložijo (t.j. Božična pesem, 6. poglavje, 2. uganka). Vendar uživam v zgodbah in izvem o knjigah, za katere še nisem slišal, da bi me zanimale. Nekateri umetniki so mi bolj všeč kot drugi, vendar je zabavno imeti raznolikost.
Zaenkrat zelo kul
Last Pirate: Survival Island Adventure Pustolovske igre uyah
Art Story: Jigsaw Art Puzzle Настільні fem
Kakšna edinstvena ideja! Skrbelo me je, da bo ta igra prelahka, a ni. Popolna raven odvračanja pozornosti
Zabavno je... knjige lahko bereš, medtem ko delaš nekakšne abstraktne sklepe...
Nisem si mislil, da mi bo tako všeč, ker sem igral podobno igro in se mi je zdelo dolgočasno, vendar je to res dobra in zabavna igra. Lepa grafika, ni preveč oglasov in ima tudi nekaj mojih najljubših knjig!
To je odlična igra. Lahko berete roman in sestavljate uganke, kar je nekako kul in pomirjujoče.
Igra je v redu. Toda napise so očitno napisali tisti, ki ne govorijo angleščine kot prvega jezika. Predlagam, da poiščete lektorja, ki ima nekaj izkušenj s pisanjem.To je res dobra igra, vendar zamrzne več časa, kot vam omogoča premikanje kosov, če ne bi zmrznila ves čas, bi bila izjemna igra
HVALA, moral sem ji dati še malo časa. ljubite zdaj, ljubite umetnost!
Art Story: Jigsaw Art Puzzle Настільні fem
Je sproščujoč in ima lep umetniški slog
Včasih sem lahko dobival kapljice črnila s stvarmi, kot je vrtenje, vendar je izginilo.
ljubka in privlačna igra z mehko glasbo in zanimivimi zgodbami
Izziv.Zgodba, povezana z znanimi knjigami, jo naredi zelo zanimivo.
Igra kar naprej zamrzne! Težko je najti nove uganke!
Uganke so mi všeč, vendar je postavitev res zmedena. Zdi se, da ni menija. Obstajajo te 'kapljice', ki jih zaslužite z dokončanjem vsake uganke, toda zakaj? Eden od zaslonov za nalaganje omenja izklop glasbe v nastavitvah, vendar ni nastavitev. Prepričan sem, da gre za napako, vendar jo je treba še popraviti. Prav tako se zdi, da je pripoved knjig napisal nekdo, čigar prvi jezik ni angleščina. To je *skoraj* smiselno. ETA: Puščica je zdaj tam!
Zataknilo se je in se ne bo začelo
Presenetljivo osupljiva aplikacija, to je tisto, kar sem iskal že od nekdaj. Zelo me zanimajo prihajajoče posodobitve in potencial za naprej..
Obožujem umetnost.
Všeč mi je igra. Pove mi, naj dokončam zadnjo igro. ne vem kako.
Zanimivo, všeč mi je in glasba mi daje hladno razpoloženje.😊
Ena najboljših ugank, ki jih lahko dobite. Če imate radi uganke, kot sem jaz, poskusite Art Story
všeč mi je zgodba, ki je vključena v sliko.
To je igra za stare ljudi 🥱🥱
Všeč so mi te slike in zgodbe so odlične, zelo sproščujoča igra, ena izmed redkih, ki so zame!!
Art Story: Jigsaw Art Puzzle Namizne igre gdzb
Prijetno, čeprav je nekatere kose težko postaviti na pravo mesto in nekaj manjših napak, a zaenkrat dobro
odličen nov način igranja igre in učenja hkrati. Zabava je mislila, da bo res enostavno, a ne tako, zelo zabavno in pripoveduje zgodbo. všeč mi je koncept!
Všeč mi je bila igra. Vendar se ni posodobil skoraj en mesec. Tako je izgubil točke. Redko obožujem igre na telefonu.