Post by midiskardbuhaf on Mar 4, 2022 16:45:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Glass ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Glass IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok pontot ▞▞▞
▞▞▞ Happy Glass 2022 version ▞▞▞
nagyon jó ! csak annyi a rohadt nagy baj ... hogy sok benne a reklám!
ez egy nagy szardarab
Pofátlan: Bedobott egy olyan fél perces reklámot amit nem lehetett át tekerni utána bedobott egy plakátot amit nem lehetett kiikszelni ezért kiléptem a játékból aztán vissza léptem és megint bedobta azt a reklámot undorító. Nem nézni akarok amikor megnyitom ezt a játékot hanem reklámozni.
alma mangó banán szilva eper narancs mandarin körte
Vannak nenne fura dolgok de jó
Igazán szórakoztató, addiktív egyszerű játék Nem tudom letenni anélkül, hogy végigjátszanám a 30 szintet. Most a 101. szinten vagyok, és még mindig találnak új módokat, hogy érdekessé tegyék, sok sikert a 95. szinten, ez kemény.
A túl sok reklám megölte ezt a játékot számomra. Ez most inkább reklám, mint játék. Egy ideje nem játszottam vele, de soha nem távolítottam el, mert időnként visszatértem hozzá. Ez az utolsó alkalom, hogy ezt csinálom. Miután láttam, hogy tönkretette a nevetséges mennyiségű hirdetés, azonnal eltávolítom, amint befejezem az értékelés megírását. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan alkalmazásokra pazaroljuk, mint ez (tudod, egy hirdetési alkalmazás, ahol az egyes hirdetések között van egy jó játék).
Happy Glass ধাঁধা vizg
Minden idők legjobb játéka! Folytasd a nagyszerű munkát! Ez a játék annyira vicces, ahogy az arc megváltozik a végén♡ Imádom, hogy sok különböző minijáték van ebben az egyetlen játékban. Személyes kedvenc mini játékom...hát.........mindegyik! Nincs ellenszenv, és csak így tovább.
Jo meg minden csak vannak nehez pajak is💚❤❤❤😜😜
Gumslinger Ação bba
Szar az enyge kifejezés a legesleg szarabb játék amit életemben láttam!!!!!😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Ha ceruzával ellátott telefonja van, ez egy kötelező fizika típusú kirakós játék. Végtelennek tűnő rejtvények. Csak a kötelező hirdetések miatt nem kapott tőlem 5 csillagot.
Szerintem nagyon szórakoztató, és szeretem a kihívásokat, mert többet tudsz gyakorolni és jobbá válni. Én is szeretem a tippeket, mert jól jönnek, és csak hasznosak, szóval ez egy igazán szórakoztató játék!! Ha még soha nem játszottál ezzel a játékkal, muszáj!! 😁☺
Beírtam hogy jó játékok ki hozta ezt letöltöttem és már a 50 levelnél jártam (az nem olyan sok) és rájöttem, hogy ennek egyáltalán nincs értelme
Happy Glass Hjernegymnastik tdz
Happy Glass Bulmaca hrd
jó a fejlesztőknek. egyszerű ötlet, de bizonyos szintek nagy kihívást jelenthetnek. 10 vagy 15 percig lehetetlennek látták, aztán eléri, amit akarsz... btw próbálj meg semmi tippet, és 90% vagy jobb 3 indítás és 1 csillag nélkül. nagyon nagyon addiktív a rejtvényfejtő elme számára.
Reklám
**szerkesztés** 2015 óta rendelkezik ezzel, és nagyon tetszett. Most olyan sok hirdetés van, hogy semmit sem tudsz tenni, vannak hirdetések minden szint előtt és után, plusz ha vissza kell tekerned egy szintet vagy használnod kell egy tippet. És amikor a legtöbb hirdetésre az x-et használva kattint, akkor a webhelyre vagy a játékra jut, így az x csak jóval a hirdetés megjelenése után 30 másodperccel működik. És van egy állandó hirdetés az alján. Befejeztem a blogírást, és bojkottáltam azokat az alkalmazásokat, amelyek mind játék nélküli hirdetések.
Happy Glass Slagalice wyt
Út a sok hirdetéshez. Ebben a játékban minden egyes szint előtt meg kell nézned egy hirdetést. Ez őrjítő. Szórakoztató koncepció, de nem érdekelnek a 30 másodperces hirdetéseket igénylő 20 másodperces szintek.
Tetszik a játék, de feldühít!!!Ez a játék lehet szuper szórakoztató, de nagyon frusztráló és nehéz is, de szeretem a kihívásokat! Nővér: Nagyon szórakoztató nézni, ahogy az öcsém dühöng, és azt is élvezem, hogy elpusztítom őt a kihívásokban! Testvér: Nem pusztítasz el a kihívásokban! Nővér: Igen... Igen, igen. Igazán.
sok a reklam 😠😠😠😠😠
Minden próbálkozás a korábbi tapasztalatokból tanultakra épít. Minden szint egy új kihívás, és arra késztet, hogy megnézzem, mit kínál a NEXT puzzle. Bárcsak kevesebb hirdetés lenne.
Feliratkoztam a havi ingyenes próbaverzióra 9,99 GBP-ért (a költség nevetséges 😯), hogy egy ideig hirdetések nélkül játsszak, mert sokak számára ez nagyon frusztráló, mert nagyon szeretem a játékot, szívesen adok érte 5 csillagok, tényleg nem szeretném törölni a próbaidőszak után, de valószínűleg meg fogom tenni... ha azt szeretné, hogy a ppl játsszon a játékkal, csökkentse a hirdetések számát.
szórakoztató kis játék, 5-6 ülés után fekete képernyőt kaptak a hirdetések. Elegem van az alkalmazás újratöltéséből, hogy ez megszűnjön, ezért eltávolítottam. Egyébként ez egy nagyon jól elkészített alkalmazás
jó játék 😊 Tetszik
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon élveztem a kihívásokat, bár nem értem az egész pohárforgatást, tekintve, hogy többször egymás után sikeresen megfordítottam a poharat, és soha nem ad új feladatot, és nem mondja meg, hogy sikeresen teljesítettem. a kihívás vagy bármi. Egy kicsivel több oktatás csodálatos dolog lett volna.
Nagyon jo jatek csak egyre tobb lessz a reklam ami eleg idegesito!de amugy jo!♡
Nem játszható 20 másodpercnél tovább, mielőtt megjelenik egy hirdetés. Ez nem más, mint nézni, hogy egy hölgy megcsalja a barátját, és elbújik a szekrényben, és Ön 2 lehetőség közül választ. Vagy beszállsz, vagy megvárod, hátha van valami magyarázata, vagy valami. NEM akarom, hogy a lányom játsszon ezzel a játékkal. Nem helyénvaló, ha 13 éven aluli gyermekek folyamatosan ilyen hirdetést látnak. Tényleg srácok?! Készítsen gyerekjátékot hirdetésekkel felnőtteknek. Furfangos. De nem fog sokáig repülni. Szégyenletes.
A Happy Glass egy fantasztikus időgyilkos, még csak internet sem kell a játékhoz! Beállíthatja a poharat és a tollat/ceruzát. Aranyos és szórakoztató játszani. Minden nap játszom! Remélem élvezni fogod! Jó szórakozást a Happy Glass játékhoz! Szép napot!
A játék egyszerű, tiszta és szórakoztató. Amit nem szeretek, az a felpörgetett, zsákmányrázó, szexuális jellegű hirdetések. Legyen óvatos, ha hagyja, hogy gyermekei játsszák ezt a „mindenki E minősítésű” játékot.
Nagyon függőséget okoz, és élveztem az ilyen egyszerűnek tűnő kihívások összetettségét. Egyesek nagyon egyszerűek, míg mások miatt ki akarja tépni a haját. Szeretem, hogy soha nem kell várnod, amikor újra és újra megpróbálsz egy szakaszt. A fizika is elég lenyűgöző.
Több mint 100 pályán keresztül játszottam (egész idő alatt imádtam), de aztán eszembe jutott... Miért létezik ez a csésze egy olyan világban, ahol a csapokhoz képest állandóan rossz az elhelyezés? Szomorú.. *összeüti*
Happy Glass ปริศนา lifr
a játék szórakoztató, és voltak kihívásai is, de a hirdetések károsak. volt. 12 Valentin-napi kihívást játszottam végig, és minden alkalommal, amikor sikeres vagyok a kihíváson, ugyanazzal a megszakítás nélküli 30 másodperces hirdetéssel jutalmaznak. ez 6 perc ugyanabból a hirdetésből, ami a körülbelül 15 percből majdnem a játékidőm fele.túl sok, új játék finanszírozása.
Jó csak uncsi és sok reklám van😠😠😠
Maga a játék nem olyan rossz, de minden egyes pálya után meg kell nézni egy körülbelül 15 másodperces reklámot. Mindegyik szint nagyon egyszerű, így körülbelül 10%-a a játék, a másik 90%-a pedig hirdetések. Ez elég nevetséges. Szinte minden alkalmazásban rengeteg hirdetés található, de ez az alkalmazás túl messzire viszi. Az egyetlen módja annak, hogy élvezze ezt a játékot, ha nem vásárol hirdetéseket, de egyszerűen nem éri meg az időmet.
Maga a játék jó. Minden pálya 10 másodpercet vesz igénybe, de a szintek között 10-30 másodpercet töltesz hirdetésekkel, amelyek közül sokat nem lehet kihagyni, és amelyek többsége a Play Áruház oldalára kényszeríti a hirdetett játékot. Nagyon tolakodó és lemeríti az akkumulátort. Értem, hogy a fejlesztőknek bevételre van szükségük, de valószínűleg ez a legrosszabb megvalósítása ennek a fajta reklámnak, amit láttam.
A sok reklám miatt nem tudok játszani
Ha szereted nézni a hirdetéseket hirdetés után, és bármit csinálni, ez a játék az Ön számára. Jó móka lehet. De az összes reklám tönkreteszi.Szórakoztató játék, de hacsak nem oda rakod a sorokat, ahova ŐK akarják, nem működik... sokkal jobb lenne, ha a játékos VALÓBAN azt csinálhatná, amit akar. ANNYI HIRDETÉS!! Ha a következő szintre szeretne lépni, hirdetés. Ha akarsz bónuszt, hirdetést, ha újrapróbálkozni, hirdetést.
Minden alkalommal, amikor újraír vagy betölt egy szintet, megjelenik egy hirdetés, kérjük, javítsa ki. Összességében, mint a hirdetések, a játék önmagában nagyon jó. Szóval ☆☆☆ csillagok
Szórakoztató kis játék, de nagyon utálom, hogy a pontszámod azon alapul, hogy mennyire egyezik meg a véleményükkel a megoldás módjáról, ahelyett, hogy hé, megoldottad, igen, és más dolgokra alapozod, mint például a próbálkozások száma.
Jó lenne de teli van reklámmal...valahogy nem lehet kikapcsolni a reklámokat?? Így nagyon gáz....
Túl sok hirdetés.
Ez egy jó játék szerintem. Elfogadhatatlanul sok a hirdetés, és egyre gyakrabban jelennek meg, és ez rendkívül bosszantó. A 10. szintig nem kaptam hirdetéseket, aztán 15, majd 19, majd 22 évesen kaptam a következőt, és addigra minden második szinten kaptam egyet. Tisztességes játék, de ha nem lennétek olyan mohók, akkor elviselhető lenne.
Rendkívül egyszerű "puzzle" játék. Hacsak nincs olyan ujjad, mint egy ceruza, akkor számos szintre van szükség szerencsére. Csak azért van ilyen sok szint, mert több hirdetési bevételhez juthatnak. Nem panaszkodnék rá, ha néhány percnél többet szánnának minden pályára.
nagyon sar ne töltse le senki!!
Szerintem ez egy szórakoztató rejtvényfejtő játék, de hamar unalmassá válhat. Szerintem az a tény, hogy bizonyos pályákon, amikor egy kis rést hagysz a vonalam és a szintek akadályai között, a játékban lévő víz nem igazán jó vízfolyás, inkább olyan, mint egy zselé, így nem tud átjutni kicsiben. hézagok.
Mindig be dobja ezt a szart
Élvezhetetlen a jaték a sok reklám miatt!!!!!