Post by midiskardbuhaf on Mar 4, 2022 16:51:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mai multe pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
O.K. BUNA GRAFICA
Bun, dar puțin costisitor. Dar un joc bun pentru a ucide timpul. Frumos... Bine de încercat.
Jocul este cu adevărat distractiv și captivant, prietenul meu m-a băgat în el și nu m-am putut opri din joc.
Este grozav și totul, să-ți dezvolți civilizația, războiul, dar este greu să continui să te dezvolți, când anumite alianțe îți atacă constant orașul, nu poți continua să prosperi. Odată bună la început, dar după un timp începe să fie nasol. De exemplu, am fost percheziționat de același grup de jucători în ultimele zile consecutive (GOU) NU POT SĂ MENTINE RESURSE.. DECI M-A SOBISIT DE B.S., ȘTERG JOCUL ȘI CONTUL
Este un alt joc cu alianțe pe mai multe servere care toarnă bani pentru a domina. Distracție gratuită pentru câteva ore. Dezvoltatorii sunt conștienți de acest lucru, deoarece au o notificare pe măsură ce începeți despre transferul contului și al resurselor. Zi fericita!
dezvoltat de unii amatori. pierdere de timp. Nu te apuca de acest joc, in care pui multi bani sa te dezvolti putin si te trezesti ca nu reusesc sa rezolv in cateva ore problemele...amatori..
Nu este rău
Adunarea militară ar trebui să fie colectată automat, în loc să faceți clic pe unități de fiecare dată.
De trecerea timpului
Acceptabil Pop
OK la început, dar am ajuns la un punct în aproximativ o oră și mi-a spus să construiesc un depozit de cărbune. Am deja unul, dar nu am primit credit pentru el, nu îl pot șterge și xant construi altul din cauza unei limite. Nu pot continua după doar o oră de joc.
Jocul este în regulă, cam ca orice alt joc de acest gen. imi place grafica totusi..
Jocul te împiedică să faci actualizări în timp ce ești pe cale să fii atacat aproape de fiecare dată când scuturile tale se termină. Toate eforturile tale de a merge mai departe folosind resursele pe care le-ai petrecut o săptămână sau mai mult strângând sunt dezmembrate și toate trupele tale sunt moarte sau în spital când te întorci în sfârșit în joc. Actualizările sunt obligatorii, de asemenea, dacă aveți Wi-Fi sau date de telefon care aproape s-au epuizat, nu este important pentru acest joc. În acest moment, singura mea opțiune este să dezinstalez acest Data Hog.
Nu-i rău deloc. Este nevoie de ceva timp pentru a înțelege, dar încetul cu încetul
Jocul în sine nu este rău, dar, din păcate, încetează să fie distractiv odată ce elementul „plătire pentru progres” se strecoară.
Este ok
Câteva modificări posibile care ar putea îmbunătăți jocul: variație mai mare a modalităților de actualizare a clădirii, tutorial de 60 fps, casele de muncitori care pot fi actualizate, oferindu-le îmbunătățiri ale vitezei de construcție precum +2,5%, +5%, +7,5% și așa mai departe... Acestea sunt doar primele lucruri pe care le-am observat, așa că, pe măsură ce trece timpul, voi adăuga mai multe dacă va fi mai mult spațiu de revizuit.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategi jhlq
Joc bun și grafică grozavă. Îmi plac glumele pe care le spun muncitorii în timp ce lucrează, ține-le tot așa.
Mod brânz de a obține 5 stele,.... Oferă diamante. Nimeni nu mai are integritate. Acest joc pare să fie la fel ca oricare altul. Construiți, clătiți, repetă. Pe măsură ce timpul trece, construcția durează o eternitate. Dacă nu plătiți. Plata este bună, nimeni nu mănâncă aer, până la urmă. Cred doar că acest model este lipsit de imaginație.
Rise of Empires: Ice and Fire Стратегії vxl
Să te bucuri de joc, este distractiv și captivant dacă nu te superi să aștepți puțin alb pentru a te construi. Păcat să ajungi la nivelurile superioare de care trebuie să cheltuiești bani reali!
E ok
Rise of Empires: Ice and Fire Diskarte xxo
Wizarding Mystery: AFK& RAID Lomu spēles qvfe
De când am făcut noua actualizare, nu va funcționa ca înainte de noua actualizare... Vă rugăm să remediați Mulți oameni au probleme
Joc distractiv.Ar fi bine să aveți o hartă generală a structurilor disponibile pentru actualizare, în loc să faceți clic pe toate individual. Dar suficient de bun pentru a trece timpul.
Mi-am plăcut jocul pentru o vreme și chiar am făcut câteva achiziții, dar am avut câteva zile de pauză din cauza evenimentelor din viață și m-am întors să-mi găsesc contul suspendat fără niciun motiv. Banii pe care i-am cheltuit pentru construirea satului meu ar trebui rambursați dacă vor face asta
Acest joc ar fi putut fi cu adevărat grozav, dar Sistemul Eroilor este cu adevărat un gunoi și aveți nevoie de eroi pentru a vă conduce armatele.. așa că, dacă cheltuiți 100 de dolari și nu obțineți absolut nimic pentru el vă atrage, acesta este jocul dvs. Este ceva foarte greșit în algoritmul de matematică de la baza acestui joc. 10% șansă înseamnă unul din zece. Matematică de bază de clasa a 4-a în America, ai putea argumenta pentru una din nouăsprezece, în funcție de unde începe 10%... încearcă. Unul din douăzeci este de 5%. Ai nevoie de un Abacus?
echipa de dezvoltare este bună. ei aduc noi actualizări și tip de luptă și cer sugestii pentru diverse evenimente din când în când. Aș recomanda acest joc dacă ești un investitor. p2w ei. ei bine, majoritatea jocurilor sunt. și norocul în ceea ce privește eroii joacă, de asemenea, un rol major și ceea ce investiți este, de asemenea, foarte important. În general, cred că acest joc este unul dintre cele mai bune din genul său. acest joc are o mulțime de evenimente pe care le poți aștepta cu nerăbdare. incearca-l.
Nu mă înțelege greșit, joc grozav.... Dar capturile de ecran de mai sus nu seamănă cu ecranul din joc... Doar ultima captură de ecran este cum arată jocul... Jucat la nivelul 8 al orașului, dar l-am șters , pentru că mi-am dorit foarte mult să simtă epoca reală a imperiilor și nu o senzație de imitație wannebe... te-am evaluat de la 4 la 1 stea
Δε τρέχει σε πλάγια προβολή οθόνης. Nu poate rula în modul peisaj. Păcat... EDIT: Îl pot rula corect doar prin aplicația Google Play.
Binisor
Rise of Empires: Ice and Fire Stratégie rxoz
Dragut...pana acum
Pana acum pare distractiv, sunt pe un server unde nimeni nu vorbeste engleza dar macar are traducere..
Joc de reducere a stresului... Cu toate acestea, acesta este singurul loc în care pot lăsa un comentariu pentru ca dezvoltatorii jocului să-l noteze. Nu pot să scriu dezvoltatorilor de jocuri prin intermediul interfeței jocului în sine...
Spune că nu trebuie să plătiți pentru a juca, dar reclame peste tot și solicitări de plată!!! Joc bun, dar încă trebuie să plătească pentru a face progrese în joc!
Acesta este un joc distractiv, care necesită timp și devine un stil live, dar nu este gratuit.
Tutorial lung. Nicio opțiune de ignorare. Stat vs stat trebuie să vină mai devreme
Joc de tip AoE bazat pe drenarea portofelelor oamenilor..(dacă vrei să progresezi rapid) așa cum am aflat practic de la început. Ce s-a întâmplat cu jocurile de modă veche... ei bine.....
Grozav. joc, dar este cam mic pentru portret... mai bine în peisaj